Over Karin

Kijk-Kunst is mijn ‘uitgewerkte droom’ en mijn passie is fotograferen met een andere 'kijk'. Mijn naam is Karin Keesmaat en met mijn blik maak ik bijzondere beelden van mensen. Bij het fotograferen breng ik je wensen vanuit een ander perspectief in beeld. Uitgevoerd met mooie belichting, een bijzondere setting en vooral met creativiteit.

Bijzondere verbinding met mensen

Wij voelen ons van nature niet snel op ons gemak als iemand je fotografeert. Het fotograferen vraagt om een bijzondere 'verbinding' tussen mensen. En dat is wat mij zo boeit. Als fotograaf verbind ik graag met de persoon en creëer daarmee een bijzonder vertrouwen. Het is alsof er een soort 'chemie' ontstaat waardoor spontane en bijzondere beelden ontstaan.   

Unieke momenten

Elke dag kijk ik op een andere manier naar mensen en hun situaties. Daardoor ontstaat er steeds weer een verrassing. Soms vanuit een klein hoekje, maar altijd een mooi om vast te leggen. Bijvoorbeeld een zonnestraal in de ogen van een oude man. Een bries wind door het blonde haar van een jong meisje. Of een mooie lach van een gelukkige vrouw. Allemaal kleine momentjes die ik vastleg tot bijzonder beeld. En dat maakt mij iedere dag blij.

Uitnodiging voor een klik

Het is voor mij vanzelfsprekend om eerst kennis te maken alvorens met camera aan de slag te gaan. Ik nodig je daarom uit om contact op te nemen voor een eerste klik. En als we samen zitten met een kop koffie of thee, dan zul je merken hoe leuk een fotograaf 'klikt'. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan. Graag tot ziens!