Persoonlijke fotoshoot

Na een regenachtige dag, tussen de buien door mooie fotoshoot gedaan met Britt Gierman. We zochten een mooie zachte maar ook stoere uitstraling. Het spoor bij Loenen leende zich uitstekend voor dit doel! Make-up is gedaan door visagiste in opleiding Dion Merlijn, de haren door de moeder van Britt, Sandra Gierman.

Een fotoshoot zoals jij écht bent

Een persoonlijke fotoshoot geeft je beeld zoals je echt bent. Niet geposeerd en lekker ontspannen. Ik neem alle tijd voor je en laat je wennen aan de camera. Gemaakt in een omgeving die bij je past en waar je op je gemak bent. De foto's worden daarmee spontaan en natuurlijk. Ideaal als je niet zo gemakkelijk poseert.

Iedereen is fotogeniek

Denk je dat je niet fotogeniek bent? Ik laat je zien dat je wel leuk op de foto kan staan. Ik zorg dat je lekker jezelf zult zijn en leuke beelden laat zien. We gaan bijvoorbeeld een stukje wandelen in je favoriete omgeving. Tussendoor schiet ik foto's en toon je de resultaten. Samen maken we wat je helemaal in gedachten had. We maken er een mooie middag van!

Locatie met mooie ambiance

We gaan naar je favoriete plek voor een mooie sfeer en ambiance. Ga je graag naar het bos en heeft dat ene plekje een speciale waarde voor je? Of hou je meer van de duinen en het strand? Dan is het natuurlijk extra leuk om daar de fotoshoot te doen. En heb je geen bijzondere voorkeur? Dan kiezen we samen een geschikte locatie.

Kleding tip

Trek kleding aan waar jij je prettig in voelt. Kies voor kleuren die niet vloeken of 'botsen'. En weet je niet zeker of het past? Neem dan een extra setje kleding mee. Dan draag je niet op alle foto’s dezelfde outfit.

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking


Persoonlijke shoot Britt Gierman