Voor een verpletterende eerste indruk

Een mooie portretfoto geeft je een beeld zoals je echt bent. De foto waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt op Social Media. Juist daar maak je verschil in de manier hoe mensen je zullen herkennen. Zorg daarom voor een leuke eerste indruk.

Leuke eerste indruk

Gebruik je een vakantiefoto op je Linkedin? Of die foto van een verjaardag op je Facebook? Weet dan dat je daarmee jezelf te kort doet. Social Media is namelijk heel belangrijk geworden in de manier hoe mensen met elkaar in contact komen. En dan wil je natuurlijk een leuke eerste indruk maken. Laat daarom je portretfoto niet aan toeval over en kom naar Kijk Kunst. Ik zorg dat je indruk maakt.

Ook voor folder en website

Naast het gebruik op Social Media is ook je portretfoto handig in een folder of flyer. Ook daar willen je klanten en gasten meteen weten wie je bent. Op je website is het eigenlijk nog belangrijker. Dat maakt je boodschap persoonlijker en je (nog) beter herkenbaar. Ongeacht de toepassing is het gewenste effect mijn drijfveer bij het maken van je portretfoto's. Een leuke indruk met Kijk Kunst.

Passende achtergrond

Voor veel Social Media toepassingen is een witte achtergrond wenselijk. Dat geeft namelijk het mooiste contrast en rustig beeld. Voor een folder en of flyer kan de achtergrond wellicht beter in kleur zijn. Ook bij een website zie ik steeds vaker ander kleurgebruik. Hoe dan ook, ik zorg dat de achtergrond aansluit bij de toepassing. En bij meerdere toepassingen maak ik portretfoto's met meerder achtergrondkleuren.

Kleding tip

Trek kleding aan die aansluit bij de verschillende toepassingen. Kies voor kleuren die niet te fel of druk zijn. En weet je niet zeker wat het beste past? Neem dan een extra setje kleding mee. Dan kiezen we samen de beste outfit.

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking.