Tienerfoto met mooie herinneringen voor later

Een tienerfoto geeft je mooie herinneringen voor later. Als ouder kun je dan nog eens terugkijken naar hoe je kinderen groot zijn geworden. En voor je kinderen een leuke herinnering aan vroeger. Een tienerfoto is bovendien ook leuk voor nu. Om bijvoorbeeld cadeau te geven aan opa en oma. Of als leuke foto bij jezelf op de kast. De tienertijd van je kind is de moeite waard om bijzonder vast te leggen.

Stoer en fris

Kinderen willen vooral stoer op de foto. Daarmee maken ze indruk op hun klasgenootjes en vrienden. Als fotograaf gebruik ik graag een fris beeld van je kind. Die is namelijk voor iedere toepassing altijd passend. Een frisse uistraling past bovendien ook goed bij hun levendigheid en open blik naar de wereld. In alle gevallen zal je kind een leuke indruk maken. Laat belangrijke herinneringen daarom niet aan toeval over en kom naar Kijk Kunst.

Ook leuk voor kinderfeestjes

Kinderen zijn zo dankbaar om foto's van te maken. Zeker als ze hun feestjes vieren. Dan genieten ze met volle teugen van alle aandacht. Allemaal een grote lach op hun gezicht en ontspannen sfeer. Samen spelen ze met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een ideale setting om onvergetelijke foto's te maken die vele decenia later nog indruk zullen maken. En wellicht ook erg leuk om de andere kinderen cadeau te geven. Dan hebben ook zij leuke herinneringen om mee naar huis te nemen.

Passende achtergrond

Bij vrolijke kinderen horen vrolijke kleuren in ed achtergrond. Dat kan bijvoorbeeld buitenspelen in de tuin zijn. Of anders de vrolijke verjaardagssfeer. En in de studio heb ik vele mogelijkheden voor vrolijke achtergronden. Ongeacht de situatie, ik zorg dat de achtergrond aansluit.

Kleding tip

Trek je kind kleren aan die aansluit bij de de omstandigheden. Een echte printcessenjurk is heel leuk op haar verjaardag. En stoere kleding erg leuk in het bos. Kies voor kleuren die vrolijk zijn. En weet je niet zeker wat het beste past? Neem dan een extra setje kleding mee. Dan kiezen we samen de beste outfit.

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking


Leuke tienerfoto's voor mooie herinneringen